Hoe werkt Reconnective Healing

Hoe werkt Reconnective Healing?
Reconnective Healing maakt gebruik van alle energie rondom en in ons lichaam. Door de energie in beweging te zetten kan het loskomen van verkrampte patronen en in zijn natuurlijke, oorspronkelijke staat terugkeren.

 

Hoe snel merk je resultaat?
Dit in balans komen kan heel snel plaatsvinden. Soms echter heeft het lichaam meer tijd nodig om deze nieuwe balans te integreren. Dit kan enige tijd in beslag nemen. Dit is voor ieder mens verschillend. Uiteindelijk ben je zelf degene die het genezingsproces in werking stelt. Ik zet alleen de deur open.

 

Reconnective Healing vind plaats in 1 tot 3 sessies.

 

Hoe ziet een behandeling eruit?

  • Een sessie duurt 50-60 minuten. Een gedeelte hiervan is voor uitleg over de Reconnective Healing
  • Tijdens de Reconnective Healing lig je geheel gekleed, zonder schoenen, op de rug op een massagetafel
  • Ik zal vragen je ogen dicht te doen zodat je je open kunt stellen voor wat er gebeurt
  • Het is goed om verwachtingen los te laten, maar wel verwachtingsvol te zijn
  • Ik raak je niet aan tijdens de behandeling. Ik ga op zoek naar de energie van het lichaam en zet deze in beweging. De rest gebeurd vanzelf. De energie bepaalt zelf waar hij naar toe gaat, ik kan dat niet sturen
  • Zowel voor, tijdens als na de sessie is het mogelijk dat je bepaalde ervaringen/waarnemingen hebt. Dit kan soms enkele dagen of zelfs weken duren. Veel of weinig ervaren wil niets zeggen over het resultaat van de Reconnective Healing

 

NB Net als in de reguliere zorg is er geen garantie op de genezing of healing die je wenst. Voor iedereen is de uitwerking anders, omdat het universum weet wat jij nodig hebt.  Het zet een proces van bewustwording ingang.

 

Een demonstratie van Reconnective Healing door Eric Pearl

 

rainbow balans web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *