Persoonlijke ervaring

Elke mens is anders en elke ervaring met Reconnective Healing en Persoonlijke Reconnectie zullen verschillend zijn.                            

Stel je er voor open en er zal ook voor jou iets moois gebeuren.

stacha 1

Dit is mijn verhaal:

 

Mijn persoonlijke ervaring met Reconnective Healing

Mijn eerste ervaring met Reconnective Healing was heel bijzonder. Er gebeurde van alles met me. Mijn ogen gingen knipperen, mijn vingers gingen bewegen en er ging van alles door me heen. Er kwamen heel veel emoties los. Maar er was ook diepe ontspanning. Ik was behoorlijk van de kaart toen ik na 30 minuten van de tafel afstapte. Wat een ervaring. Ik was er stil van. Ik ben lekker gaan slapen en ook de volgende ochtend was ik nog best wel uit mijn doen. Maar hoe verder de dag vorderde, hoe beter ik me ging voelen. Alsof er ergens een deurtje open was gegaan, waardoor ik kon kijken naar de zon aan de andere kant.

 

Er veranderde van alles in mij, ik kreeg meer energie, ging meer in mezelf geloven en had ineens geen last meer van die koude handen en voeten. Dat was een openbaring.

 

Mijn persoonlijke Reconnectie

Omdat ik het gevoel had dat de healings wel hielpen met het in balans brengen van mezelf en mijn leven ging dit me toch niet snel genoeg. Er was nog zoveel waar ik tegenaan liep. Ik besloot ook de Persoonlijke Reconnectie te doen. Dit heeft mijn leven echt veranderd.

 

Terwijl ik op de tafel lag voelde ik hoe er steeds ergens een deurtje open ging in mij. Er kwamen allerlei dingen terug die ik vergeten was. Alle goede dingen, die ondergesneeuwd waren in de drukte en stress van mijn bestaan. Na de eerste sessie had ik het gevoel dat ik veel rechter stond, sterker in mijn schoenen en wel 2 cm langer. Na de tweede sessie merkte ik een totale verandering in mezelf. Ik was mijn boosheid kwijt. Jarenlang liep ik rond met veel boosheid en verdriet en dit beïnvloedde mijn hele leven. Na de persoonlijke Reconnectie was deze pijn voorbij. En omdat de boosheid en het verdriet verdwenen waren, kwam er plaats voor veranderingen. Ik sta nu steviger in mijn schoenen en kan duidelijk aangeven wat ik wel en niet leuk vindt. Ik geniet weer van de kleine dingen en ben elke dag dankbaar voor dit gegeven.


rainbow balans web

 

 

 

   

 stacha 1

Comments are closed