De Reconnection

The Reconnection / de Reconnectieenergielijnen lichaam

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen. De Reconnectie brengt ‘nieuwe’ axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijke lichaam. De Reconnectie brengt deze nieuwe lijnen aan, activeert ze en staat de uitwisseling van licht en informatie toe. Dit houdt tevens een opnieuw verbinden in van onze DNA strengen en zorgt voor reïntegratie van de “snaren” (zich tegelijkertijd voordoende – parallelle – dimensies van de werkelijkheid).

 

Wat is het verschil tussen Reconnective Healing en De Reconnectie?

Het verschil tussen Reconnective Healing en De Reconnectie gaat voornamelijk over intentie. De intentie van Reconnective Healing is voornamelijk healing, wat op lichamelijk, geestelijk, emotioneel of spiritueel niveau kan plaatsvinden. En natuurlijk, om deze mate van healing te bereiken, zul je wellicht tot een zeker niveau “verbonden worden“ als onderdeel van het proces.

De intentie van De Reconnectie is om ons helemaal terug te brengen in onze inherente verbinding met het Universum. Naar onze oorspronkelijke mens. Het zet je op weg op jouw levenspad, zoals dat voor jou bedoeld is. Vaak spreekt men over het ontvangen van je Persoonlijke Reconnectie. En natuurlijk, om deze mate van verbinding te bereiken, zul je wellicht tot een zeker niveau healing ervaren als onderdeel van het proces.

 

Alhoewel dit twee niet compleet gescheiden processen zijn, zullen de Reconnective Healing sessies en de Persoonlijke Reconnectie sessies op verschillende dagen plaats moeten vinden, om de beste resultaten te bereiken van elke behandeling.

 

Opmerking : Het is aanbevolen, maar niet verplicht, om alvorens de Reconnectie te ontvangen, één tot drie Reconnective Healing sessies te ondergaan. De Reconnectie bestaat uit twee sessies, met max 72 uur er tussen. Dit doe je maar eenmaal in je leven. 

 

Hoe ziet een behandeling eruit?
Een sessie duurt + 30 minuten. Tijdens de sessie lig je geheel gekleed, zonder schoenen, op de rug op de massagetafel. Ik zal je vragen de ogen dicht te doen zodat je je open kunt stellen voor wat er gebeurt. Ik raak je niet aan tijdens de behandeling. Zowel voor, tijdens als na de sessie is het mogelijk dat je bepaalde ervaringen/waarnemingen hebt. Dit kan soms enkele dagen of zelfs weken duren. Veel of weinig ervaren wil niets zeggen over het resultaat van een Heling of de Reconnection.

 

“Het is goed om verwachtingen los te laten, maar wel verwachtingsvol te zijn”

rainbow balans web

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed