Reconnective Healing

Waarom Reconnective Healing?
Tegenwoordig hebben we het allemaal altijd erg druk. We leven in een tijd waarin we altijd van alles “moeten”. Dit lukt niet altijd, maar toch gaan we door omdat we dat moeten van onszelf en onze omgeving. Het lichaam is het hier niet mee eens en gaat signalen afgeven dat je het wat rustiger aan moet doen. Je merkt dat je niet lekker in je vel zit, krijgt last van allerlei kwalen en het gaat niet goed. Maar hoe moeten we dat nu veranderen, we moeten immers zoveel. We leven te verkrampt. We zitten vol met stress, eten verkeerd en komen zo in een neerwaartse spiraal. Er is geen balans meer tussen inspanning en ontspanning. 

Door een ander eetpatroon en coaching kunnen deze zaken veranderen. Een gezond, regelmatig voedingspatroon leidt tot een gezonder lichaam.  Coaching helpt om ook mentaal beter in balans te komen. Dit is vaak een moeizaam proces.

 

Reconnective Healing kan dit proces versterken. Alle verandering en genezing, die we allemaal zo graag willen, komt hierdoor sneller opgang. Als je beter in balans bent zullen alle veranderingsprocessen makkelijker en sneller verlopen.

 

Zo komt uiteindelijk je leven in balans!

  

Wat is Reconnective Healing?
Overal rondom ons heen is energie. Ons lichaam zit ook vol met energie. Alle cellen in ons lichaam bestaan uit energie, licht en informatie. Elke cel vernieuwt zichzelf elke keer opnieuw. De energie, licht en informatie van die cel gaat mee naar de nieuwe cel Dit heet het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Gezonde cellen zorgen voor gezonde nieuwe cellen. Als een aantal cellen echter, door welke reden dan ook, in disbalans zijn, wordt deze disbalans automatisch aan de nieuwe cellen doorgegeven. Dit houdt dus de disbalans van het lichaam in stand.

 

Reconnective Healing kan zorgen dat de energie en informatie in deze cellen zich kan herstellen en weer in balans komt. Als deze cellen weer de normale, gezonde informatie bevatten, zullen ze dit ook weer doorgeven aan de nieuwe cellen in het lichaam.

 

Reconnective Healing herstelt de balans in het lichaam, zowel lichamelijk, geestelijk, spiritueel als emotioneel.

 

 

Hoe werkt Reconnective Healing?

 

 

“Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waarop je had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing komen in een vorm waaraan je niet eens had gedacht”  – Eric Pearl

 

 

Voor meer informatie: www.reconnectivehealing.pro 

 rainbow balans web

 

 

 

 

   

Comments are closed